marți, 2 aprilie 2013

Cum sa faci bani pe net din PTC

ClixSense plateste - nu este scam!!!


ClixSense plateste - nu este scam!!!


         De ceva timp am descoperit si eu (cu ajutorul unui sponsor - afiliat de nota 20!!!) acest PTC care pare a fi cel mai tare datorita bonusurilor pe care ti le ofera odata ce faci upgrade!
         Cu ClixSense se pot câştiga bani în mai multe feluri: clicuri pe reclame, jucând ClixGrid sau completând task-uri. De asemenea, se măresc câştigurile prin programul de afilierea de noi membri. Toate aceste metode vă pot aduce bani în plus, direct din casa ta cu 10 minute pe zi de lucru.
   • Câştiga până la 2 cent pe click
   • Castiga chiar mai mult cu programul de afiliere
   • Plăţi prin Payza, PayPal şi Liberty Reserve
   • ClixGrid premii zilnice pana la 5$ inclusiv
Minimul de plata este de 8$ membru Standard si 6$ pentru membru Premium, plata se face prin cele 3 metode aratate mai sus.
     De asemenea ClixSense funcţionează doar cu referali directi.
ClixSense este, unul dintre cele mai bune site-uri PTC, având aproape 3 milioane de membri activi, care primesc plaţile în fiecare zi de Luni a fiecărei luni. Oricine se poate înregistra în această afacere pentru a castiga un ban, dar pentru asta e nevoie de răbdare şi perseverenţă. Nu te vei îmbogăţi peste noapte, dar poţi ajunge să câştigi lunar, o sumă de bani mai mică sau mai mare, în funcţie de munca depusă. Munca,in cazul acestui site PTC, consta in atragerea de referali directi pe langa clickurile ce trebuie sa le dai tu zilnic pe reclamele rezervate tie. Am vazut pe forumul lor useri cu peste 6ooo de referali directi deci se poate,greu dar se poate.De pe urma fiecarui referal primesti un anumit procent din castigurile lui fie ca da clickuri fie ca isi upgradeaza membershipul. E greu sa convingi oamenii ca se pot castiga bani pe aceste siteuri pentru ca atunci cand intra si vad ca ei castiga doar cativa centi pe zi se lasa pagubasi asta fiind o greseala. Daca isi promoveaza link-ul lor de referal peste tot pe internet sigur vor aduna destui oameni ce se vor inscrie pe site si de pe urma carora vor castiga mai multi bani,si totul se discuta in dolari nu in lei nostri costelivi. In plus se mai pot castiga bani si din taskuri. Pe langa clickurile zilnice daca mai faci si taskuri (cand sunt ca in unele zile eu nu am gasit) poti face singur cativa dolari. Si acest site are vechime de cativa ani,functionand inca din 2007 deci e cat se poate de serios,daca nu era serios disparea dupa cateva luni de la infintare.                                   
        Are un toolbar pe care trebuie sa-l instalati pentru a prinde mai multe ads-uri (ads-urile sunt disponibile intre 2-3 minute fiecare).
        Este indicat sa faceti un upgrade care merita toti banii: PREMIUM-17$/an
        De-aici incep banii seriosi: primesti minim 100 de ads. si astfel iti recuperezi din prima zi o parte din investitie.
        In plus, o sa primiti 0.10$ pentru fiecare ref, 10% din ce cumpara ref-ul, 2$ pentru fiecare ref care face upgrade, 1$ pentru fiecare referal al referalului tau care upgradeaza si tot asa pana pe 8 nivele!
       ClixGrid-ul cu premii intre 0.10$ si 5.00$ iti ofera 25 de sanse zilnic, asta la un cont STANDARD iar prin upgrade-ul la PREMIUM ai 50 de sanse zilnic de a castiga pana la 5$.
       
Deci :
1.te inscrii cu acest link:http://www.clixsense.com/?5269666
2.instalezi toolbar-ul
3.faceti upgrade
4.dai clicuri la greu si faci bani!
                                                 Pentru inscriere clik banner. SUCCES!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu